Aan de slag met levensverhalen

➜  Inschrijven

Achter ieder mens schuilt een verhaal: grote verhalen, kleine verhalen, verhalen van vroeger of van heel recent. Die verhalen met elkaar delen, dat is een prachtig geschenk. Mensen die vertellen over de strijd tegen hun ziekte, over het verlies van een dierbare of die doodgewone kinderherinnering die toch zo kostbaar is. Het schuilt vaak in de kleine dingen. Oor hebben voor deze verhalen schenkt voldoening en leert mensen om met een gulle blik naar zichzelf te kijken.

In deze workshop staan we stil bij hoe we iemand kunnen uitnodigen om zijn of haar verhaal te brengen. Het is een praktische, laagdrempelige workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met vragen en ander materiaal dat wordt aangeboden dat je nadien zeker kan meenemen in je vrijwilligerswerk.

Deze vorming werd vorig jaar als mini-workshop aangeboden en wordt nu wegens succes opnieuw ingericht als volledige vorming.

Spreker:
Rien van Meensel

Datum:
Donderdag 5 december 2019

Tijdstip:
14u tot 16u30

Locatie:
Theologisch en pastoraal centrum, Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen

 

Er zijn slechts 25 plaatsen, dus schrijf je snel in! De vorming is gratis voor Present-vrijwilligers. Anderen betalen 10 euro op de vorming zelf.

Locatie:

Ga terug naar kalender voor:
nieuwe vrijwilligers | alle vrijwilligers | verantwoordelijken | opleiding palliatieve zorg