Aan de slag met levensverhalen

Iedere mens heeft een verhaal. Het is een prachtig geschenk om die verhalen met elkaar te delen. Zieke mensen kunnen vertellen over hun strijd. Anderen vertellen over de moeilijkheden die ze hebben overwonnen of vaak over doodgewone, dagdagelijkse pareltjes. Door het luisteren naar het levensverhaal leren mensen met een gulle blik naar zichzelf kijken en de verteller krijgt een groter gevoel van controle over zijn leven.

In deze workshop leer je iemand uit te nodigen om zijn verhaal te brengen. We leren waar en wanneer we dit kunnen toepassen. Het is een praktische, laagdrempelige doe-workshop waarbij materiaal wordt aangeboden dat je zeker kan meenemen in je vrijwilligerswerk nadien.

Slechts 40 plaatsen dus op tijd inschrijven!

Lesgever: Rien Van Meensel volgt haar passie voor verhalen. Ze heeft nationale en internationale workshops over de vertelkunst gevolgd en beëindigde de opleidingen creatieve interactie en theater-therapie.

Inschrijven vóór 17 oktober 2018 bij Peter Claes, Neerstraat10 bus 3.2, 2560 Lummen, tel: 0479 40 78 56, e-mail: present.limburg@gmail.com

Deze vorming is gratis voor Present-vrijwilligers, andere deelnemers behalve ter plaatse 10 euro.

Locatie:

Ga terug naar kalender voor:
nieuwe vrijwilligers | alle vrijwilligers | verantwoordelijken | opleiding palliatieve zorg