Inside the box

Vrijwilligersverantwoordelijken hebben nog heel wat andere taken dan de rechtstreekse ondersteuning van de vrijwilligers. We willen tijdens deze vorming op zoek gaan naar mogelijkheden om het takenpakket t.a.v. de vrijwilligerswerking uit te voeren.

We staan stil bij de volgende vraag: Hoe kan je het uitgebreide takenpakket als vrijwilligersverantwoordelijke efficiënt organiseren ? We denken hierover na via een brainstormtechniek.

Het cliché van brainstormen is dat je ‘outside the box” moet denken om creatief te zijn. Als je echt wil innoveren kun je het beter anders aanpakken. De meest creatieve en vernieuwende ideeën ontstaan binnen de wereld die je al kent. Tijdens deze vorming leer je de methode van Inside the Box kennen én gebruiken. Je komt tot vernieuwing en innovatie die écht werkt.

Ook extern verantwoordelijken zijn welkom om hierover mee na te denken.

We eindigen deze vorming met een lunchpauze.

Spreker: Peter D’Herde is freelance begeleider bij Kwadraet. Hij is gebeten door communicatie en gedreven door creativiteit. Hij volgde het postgraduaat creativiteit & innovatie en begeleidt organisaties en bedrijven bij innovatie en verandering.

Inschrijving voor 28 november 2018 via joke.haegemans@presentweb.be

Locatie:

Ga terug naar kalender voor:
nieuwe vrijwilligers | alle vrijwilligers | verantwoordelijken | opleiding palliatieve zorg