Over het muurtje kijken – Inspiratiemoment

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg. Daar zijn we het allemaal over eens! Ieder van jullie met zijn grote hart waardoor de zorg warmer wordt. Bij Present zijn we onder de indruk van de brede waaier aan talent die vrijwilligers inzetten. We ontdekten dat er naast het klassieke takenpakket nog heel wat andere soorten vrijwilligerswerk bedacht en uitgewerkt worden binnen zorgvoorzieningen. Benieuwd naar deze voorbeelden?
Op deze vorming gaan we anders te werk! We kijken eens ‘over het muurtje’ en belichten enkele geslaagde aanpakken. Wedden dat je geïnspireerd naar huis keert met een rugzak vol ideeën om toe te passen als vrijwilliger?

We plannen deze vorming op een avond zodat ook werkende vrijwilligers zich kunnen vrijmaken. Ook verantwoordelijken zijn van harte welkom om de uitwisseling te stimuleren. Aangezien je niet met een lege maag kan werken, trakteren we iedereen op een broodjesmaaltijd bij de start van de vorming!

De vorming wordt begeleid door de stuurgroep van regio Vlaams-Brabant, Mechelen, Brussel.

Inschrijven vóór 28 april 2018 bij Rosa Michielsen, Pastoor Vandereyckenlaan 26, 1933 Sterrebeek, tel: 02/782 22 20, e-mail: present.vlaamsbrabant@gmail.com

Deze vorming is gratis voor Present-vrijwilligers, andere deelnemers betalen ter plaatse 10 euro.

Locatie:

Ga terug naar kalender voor:
nieuwe vrijwilligers | alle vrijwilligers | verantwoordelijken | opleiding palliatieve zorg