Present zoekt projectmedewerker

Heb jij een passie voor vrijwilligerswerk en ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job? Zoek dan niet langer! Present is op zoek naar een dynamische kracht met een hart voor vrijwilligerswerk. Je versterkt ons team in onze zoektocht naar nieuwe vormen van vrijwilligerswerk in de zorg en je bent de trekker om nieuwe projecten uit te werken van scratch tot start.

Lees hier de volledige functieomschrijving. Hopelijk tot snel!

Tips voor goed vrijwilligerswerk

Liliane Krokaert, de vorige coördinator van Present vzw, deelde in de voorbije edities van Vitamine C enkele tips voor goed vrijwilligerswerk. Het gaat over kleine, vanzelfsprekende dingen die je misschien al doet. Maar een opfrissing is altijd goed en misschien kan je er wel een nieuw idee uithalen. Alle tips kan je hier lezen. Veel succes met je vrijwilligerswerk!

Vrijwilliger in de kijker

In elke editie van Vitamine C zetten we een vrijwilliger in de kijker. Deze keer was dat Marleen Verbrugghe die als vrijwilliger actief is in WZC Sint-Jozef in Gent. Marleen gaat graag creatief aan de slag en haar mandala’s zijn ondertussen een vaste waarde geworden voor de bewoners van Sint-Jozef! Lees het hele artikel hier.

Vacature Present West-Vlaanderen

In elke provincie heeft Present een stuurgroep vrijwilligers die beslissen wat er georganiseerd wordt om de vrijwilligers en vrijwilligersverantwoordelijken zo goed mogelijk te ondersteunen in hun mooie werk. De ploeg van West-Vlaanderen zoekt nieuwe krachten om onder meer de vormingen mee in goede banen te leiden.

Je maakt deel uit van een fijne ploeg die streeft naar warme zorg in West-Vlaanderen. Iets voor jou of ken je iemand? Bekijk dan zeker de vacatureIMAG0332